Logg inn  |  Opprett konto   |  Kontakt oss
0 Item(s)  -  NOK0.00

Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klatring,mammut salg libris,røverpris

NOK856.43  NOK428.21Du får 50% avslag
  • Modell: Mammut 002433
  • 5092 stk. på lager
  • Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klatring,mammut salg libris,røverpris
Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klatring,mammut salg libris,røverpris_checkout
salg mammut klær Mammut Klatring Via ferrata , Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klatring,mammut salg libris,røverpris mammut sko størrelse,Tidsbegrenset kampanje

Den neste generasjonen av Mammut sin Tec Trinn sett inneholder de siste resultatene fra sikkerhetsforskning: De elastiske karabinkrok armene dermed har en ekstremt sterk og robust konstruksjon. I tillegg har den bremsekraft kurven på beltet bremsen er ytterligere optimalisert for å gjøre Tec Trinn setter bremsen faller enda mer skånsomt og dermed bedre beskytte kroppen. Den maksimale slagkraft er også redusert. Selv i tilfelle av en 180 graders misbruk (en karabinkrok på føringskabelen, den andre på klatresele) TEC Step sett vil holde et fall sikkert. Classic Via Ferrata karabinkrok med tastelåsen og låsemekanismen er enkel å bruke, takket være kombinasjonen av et syntetisk materiale og en metallkassett på porten. Den robuste og stilige Tec Trinn Bag inneholder en via ferrata sikkerhetskort med forklaringer på riktig bruk av via ferrata sett.

Ideell for:
Via Ferrata


spesifikasjoner:

Lengde: 90 cm
Vekt [g]: 430

Hvis det du trenger er Mammut Tec Step Classic 2 er det akkurat her og til den beste prisen. Mammut Rabatten fortrinnsrett Oslo har denne og andre utendørs produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Via ferrata støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Beskrivelse

Spesifikasjoner


Mammut - Klatring - Via ferrata